Biscuiţi făcuţi scrum. Cu Tir-ul

Un tir plin cu biscuiţi a ars în totalitate duminică seară, în localitatea Roşiori Judeţul Satu Mare. Aproape 4 ore pompierii au încercat să stingă focul, dar în zadar deoarece aproximativ 12.000 de kg de biscuiţi au ars ca paiele, provocând o pagubă de aproximativ 400.000 de lei.

Incendiul a izbucnit duminică seara în jurul orei 21.00 pe raza localităţii Roşiori, comuna Valea Vinului, cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric. Până la sosirea pompierilor, care s-a produs  în aproximativ 25 de minute, flăcările s-au extins în proporţie de 90%. Potrivit pompierilor intervenţia a fost greoie,  deoarece biscuiţii ard precum paiele de fân. Au ars  aproximativ 12.000 de kg de biscuiţi, iar tirul a ars în totalitate. La comanda Colonelului Dan Gheorghe, Prim adjunct al Inspectorului Şef, pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 4 ore, dar nu a mai putut fi recuperat nimic, în urma incendiului.
Tirul transporta biscuiţii din Ungaria şi trebuiau să ajungă în Braşov. Tirul aparţine unei firme, al cărei patron este sătmărean şi care a avut inspiraţia să îşi facă asigurarea mărfii şi a tirului la timp, astfel că banii pe daune vor fi recuperaţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.