Udrea trimite drept la replică Daily Telegraph

The Daily Telegraph a publicat marţi un articol cu titlul “Victimelor inundaţiilor li s-au dat pantofi cu toc”, în care se menţionează că Elena Udrea, despre care afirmă că “a pozat cândva în bikini într-un pictorial”, a provocat indignare când le-a adus pantofi cu toc sinistraţilor din Săuceşti.

“Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundaţii, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului din România, Elena Udrea, a făcut un apel public către companiile private. În urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflaţi în nevoie peste 100 de tone de îmbrăcăminte, încălţăminte şi mai ales alimente. Printre lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Săuceşti, afectată de inundaţii, s-au aflat câteva zeci de perechi de pantofi de damă. Referitor la ajutoarele strânse pentru Săuceşti, era vorba în total de peste 20 de tone de alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte, în special pentru copii “, se arată în dreptul la replică transmis de Ministerul Dezvoltării regionale şi Turismului (MDRT).

De asemenea, potrivit sursei citate, este negat şi faptul că Udrea ar fi pozat în bikini, aşa cum reieşea din articolul din Daily Telegraph.

“În ceea ce priveşte afirmaţia potrivit căreia Elena Udrea ar fi pozat în bikini, vă informăm că acest lucru nu este adevărat. Pozele care apar cu periodicitate în presa naţională şi internaţională, ori de câte ori se încearcă punerea ministrului Udrea într-o situaţie neavantajoasă, au fost făcute de un paparazzo, în timpul unei vacanţe petrecute pe litoralul românesc al Mării Negre, în urmă cu mulţi ani, când Elena Udrea nu deţinea funcţia de ministru. Aceasta situaţie a fost clarificată în repetate rânduri, dar, observaţiile de acest tip continuă să apară, de aceea suntem nevoiţi sa corectăm informaţia de fiecare dată”, precizează MDRT, avertizând că, dacă dreptul la replică nu va fi publicat, ministrul Elena Udrea “înţelege să se adreseze instanţelor competente pentru juste despăgubiri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.