Pare-se că în sfârşit ne vom putea parca civilizat maşinile

Primarul urbei a anunţat azi că are în lucru un proiect care prevede ca sătmărenii posesori de maşini să aibă posibilitatea ca să îşi închirieze un loc de parcare în zona în care locuiesc. Se va evita astfel stresul şi nervii proprietarului de maşină, care atunci când vine de la serviciu,  constată cu stupoare că toate locurile de parcare sunt ocupate. În urma dezbaterii publice a proiectului va fi stabilit un tarif pentru respectivul loc de parcare.
Unii s-au obşnuit deja să îşi lase maşina la marginea cartierului, deoarece în apropierea locuinţei toate locurile de parcare sunt ocupate fie de maşini de tonaj, fie de microbuze ale unor persoane care deţin firme de transport. Conducerea primăriei va reglementa acest aspect dând posiblitatea locatarilor din cartier să îşi închirieze un loc de parcare pentru autoturism  interzicând totodată gararea în cartiere a microbuzelor sau a camioanelor. După o perioadă de dezbatere, proiectul va fi supus aprobării consiliului local spre sfârşitul unii august.
În ceea ce priveşte lucrările la drumurile din municipiu, primarul Iuliu Ilyes a declarat că acestea vor continua, chiar dacă se impune de către Guvern o reducere cu aproximativ 20% a cheltuielilor serviciilor publice. “Lucrările vor continua, nu în ritmul care a fost până acum, iar o parte din lucrări vor fi trecute pe cheltuieli de capital, astfel încât ele să fie finalizate” a spus Iuliu Ilyes.

Un Comentariu la "Pare-se că în sfârşit ne vom putea parca civilizat maşinile"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.