Dinamo este ca şi calificată în tutrul III

Dinamoviştii s-au impus în meciul tur cu Olimpia Bălţi, 2-0, returul de la Bucureşti părînd o simplă formalitate.Scorul a fost deschis în minutul 41 de Pulhac, după centrarea foarte bună a lui Homei, care l-a prins nepregătit pe Andrei Cristea, dar mingea a ajuns la fundaşul stînga al “cîinilor”, care a înscris cu un şut din prima.
Dinamo a rămas în zece oameni în minutul 58, cînd Niculae l-a faultat dur pe Cheltuială şi a văzut “roşu”. Moldoveanu avea să fie şi el eliminat în final. Nici unul dintre ei nu va juca în partida retur.
După eliminarea căpitanului, Andone a făcut o mutare inspirată, jucînd cu Torje şi Cătălin Munteanu în locul lui Kone şi Adrian Cristea, destul de şterşi în prima oră de joc.
Antrenorul “cîinilor” a fost inspirat şi în minutul 82, cînd l-a înlocuit pe Andrei Cristea cu Liviu Ganea. Atacantul revenit de la Astra în această vară a păcălit două minute mai tîrziu toată apărarea moldovenilor, inclusiv portarul, pe care l-a executat cu un şut excelent. 2-0 şi Dinamo nu pare să aibă probleme în a se califica în turul trei, iar adversarul şi-l va afla mîine, după tragere la sorţi.
Dinamo-Olimpia Bălţi se joacă joia viitoare, pe stadionul “Dinamo”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.