Cele mai tari faze ale campionatului mondial

Peste ediţia World Cup 2010, din Africa de Sud, s-a tras cortina, cu Spania în aplauzele întregii lumi. Pe lângă momentele de virtuozitate tehnică şi golurile spectaculoase, Cupa Mondială a oferit şi momente mai…ciudate.
Dat fiind faptul că a fost cel mai important eveniment sportiv al planetei, Cupa Mondială a atras atenţia şi privirile tuturor, iar camerele TV au surprins toate mişcările protagoniştilor acestui spectacol. Chiar dacă operatorii au fost vigilenţi şi nu au ratat niciun cadru, regizorii de transmisie nu au permis ca toate imaginile să ajungă pe “live”.

1)Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, nu face faţă prea bine momentelor stresante. Pe durata partidei din optimi cu Anglia, câştigată în cele din urmă de nemţi, antrenorul ocupantei locului trei la Mondiale a fost surprins făcând “biluţe” şi apoi…testându-le aroma.

2)Unul dintre remarcaţii acestui turneu final, neamţul de origine turcă Mesut Ozil, şi-a demonstrat calităţile tehnice la antrenamentul de încâlzire dinaintea partidei cu Uruguay, din finala mică. Tânărul mijlocaş a oferit un veritabil număr de magie jonglând cu guma de mestecat.

3)Celebrul suporter catalan Jimmy Jump a pătruns pe terenul stadionului Soccer City din Johannesburg şi a încercat să se apropie de trofeul Cupei Mondiale, duminică, înainte de finala Spania – Olanda, de la competiţia din Africa de Sud, fiind placat de forţele de ordine.Şapte membri ai securităţii l-au placat la sol şi l-au evacuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.