530 de pachete de ţigări confiscate

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un tânăr din Satu Mare în maşina căruia au fost descoperite 530 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Astfel, în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 05:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu au oprit pentru control, pe strada N. Titulescu din Halmeu, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Satu Mare, condus de Attila D., în vârstă de 28 de ani, din Satu Mare.În locul destinat roţii de rezervă din portbagajul autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit 530 pachete de ţigări mărcile Viceroy şi LM, unele cu timbru fiscal ucrainean, altele provenite din magazine duty free din Ucraina, în valoare totală de aproximativ 2.500 lei.
Ţigările au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră. Totodată, conducătorului auto i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.