Insula Copiilor continuă

Satu MarePrima săptămână a Insulei Copiilor la Carei, eveniment organizat de Bilioteca Municipală, Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Ştrandul Termal a găzduit în medie 70 de copii pe zi. Aceştia au pictat, au desenat, au vizionat desene animate şi au beneficiat de câteva ore de dans popular.
În săptămâna ce urmează, programele se vor diversifica, având loc cursuri de desen, pictură, dans popular german şi literatură, cu Adrian Paşca, Szucs Endre, Fasztusz Josef, Kiss Zita şi Paul Sarvadi, angajaţi ai Centrului Cultural din Carei.
La eveniment, pe lângă careieni, au participat trei copii din satu Mare şi doi copii din Budapesta, primii aduşi la Carei special pentru acest eveniment de către părinţi, iar cei din Ungaria programându-şi vacanţa la bunici în funţie de Insula Copiilor. Activităţile sunt gratuite, se desfăşoară de luni până vineri între orele 9 şi 13 la Ştrandul Termal din Carei într-un spaţiu pus special la dispoziţie de conducerea Ştrandului  şi vor continua până la finele lunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.