Cică Băsescu nu moşeşte PDL

basescuPreşedintele Traian Băsescu adeclarat, joi seară, la TVR, că nu “moşeşte PDL” şi că le-a cerut democrat liberalilor să promoveze lideri noi dar ca aceştia “nu s-au înghesuit” să-l asculte pentru că “i-a furat prea mult vâltoarea guvernării”.

“Există această percepţie, că eu aş moşi PDL în continuare. Nu este adevărat. Vă pot spune că de foarte multă vreme eu nu am discuţii legate de partid cu premierul sau cu miniştrii PDL. Dimpotrivă, prima mea grijă după ce am câştigat al doilea mandat a fost să spun «Căutaţi-vă un lider, uitaţi-vă în PDL»”, a spus Băsescu la TVR.

El a recunoscut că democrat-liberalii “nu s-au înghesuit” să-l asculte. “Trebuie să recunosc că nu s-au înghesuit să mă asculte pentru că i-a furat prea mult vâltoarea guvernării, dar vor plăti enorm dacă nu îşi aşează o garnitură de lideri mai proaspeţi, să lase puţin liderii care pot să crească, oameni nu neapărat tineri. Nu spune nimeni de 18 ani. Sunt oameni de 50 de ani de 40 de ani, noi, care pot fi promovaţi în conducerea partidului”, a mai spus şeful statului. El a apreciat că nu este o abordare apocaliptică la adresa PDL, ci una realistă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.