Ajutoare pentru sinistraţi

Primul transport de ajutoare al Asociaţiei Crucea Roşie Satu Mare pentru sinistraţii din Moldova va ajunge zilele acestea la persoanele care au rămas pe drumuri în urma inundaţiilor. Alimentele vor ajunge în Suceava şi Botoşani cu un tir pus la dispoziţie de o firmă din Carei. Vor fi donate alimente de bază precum : făină, zahăr, ulei, orez, paste fainoase, conserve de carne şi fasole, toate în valoare de 5464 de lei. Peste 25300 de litrii de apă au fost puşi la dispoziţie de o firmă din Carei care a asigurat şi transportul până în Moldova . Reprezentanţii Crucii Roşii Filiala  Satu Mare au donat 22 de saltele şi 87 perne. De asemenea în bisericile Greco Catolice din municipiu au fost amplasate urne, unde numai în cursul zilei de duminică au fost strânşi 2800 de lei. În Moldova vor merge şi doi voluntari din partea Crucii Roşii: Oana Burulea fostul lider al tineretului Crucii Roşii, împreună cu Vlad Haiduc actualul lider de tineret al Crucii Roşii filiala Satu Mare.

Încă se mai pot face donaţii de alimente greu perisabile si  produse de igienă şi de curăţenie prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în  magazinul Real sau la sediul Crucii Rosii Filiala Satu Mare str.Vlad Ţepes nr.3.

Fiecare bănuţ, fiecare aliment poate salva o viaţă! Fii aproape de cei care suferă! Alătură-te campaniei Apel pentru victimele inundaţiilor. Persoanele care vor să contribuie cu bani, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro sau pot face donaţii în urmatorul mod: in contul special deschis de Crucea Roşie Satu Mare RO 89WBAN2511000031501476.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.