Un an de la moartea lui Michael Jackson

Poate suna foarte cinic dar moartea poate fi foarte profitabilă, uneori. Cel puţin pentru urmaşii lui Michael Jackson, care au câştigat de la decesul artistului şi până acum, circa un miliard de dolari. Astfel, averea artistului a crescut considerabil în ultimul un an. Potrivit USA News Week, de pe 25 iunie 2009 de când megastarul a decedat, s-au văndut circa 24 de milioane de albume cu muzica sa, iar din tonurile de apel descărcate în întreaga lume au mai intrat în cont, sub forma de drepturi de autor, circa 3.3 milioane de dolari.
La un an de la moartea sa, Michael Jackson este comemorat şi de fanii din Românaia. Cel mai mare panou cu Michael Jackson amplasat în România va fi inaugurat vineri, 25 iunie 2010, la ora 19, pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrau. Fanii arată întregii lumi că Michael Jackson continuă să trăiască în inima lor, prin amintiri, muzică şi mesajele pozitive pe care artistul le-a promovat de-a lungul vieţii. Anda Adam, Connect-R, Sylvia, Alb Negru, Giulia Anghelescu, Marius Nedelcu, Bianca Ionita, Anya şi multi alti solişti români vor fi prezenţi la eveniment.
De asemenea începând de vineri, 25 iunie, şi până duminică, MTV va difuza emisiuni despre cele mai importante momente ale vieţii lui Michael Jackson, iar artişti de renume vor vorbi despre viaţa, personalitatea şi despre muzica şi modul în care au fost influenţaţi de marele artist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.