N-am observat la PDL valori sau doctrină

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a declarat, joi, că nu a observat la PDL valori sau doctrină şi că singurul liant din interiorul partidului este “dorinţa de a rămâne la putere”.
Sebastian Lăzăroiu a afirmat la videochat-ul Realitatea.net că ultimele două luni au reprezentat un bun test – “să vezi cum reacţionează un partid într-o situaţie neobişnuită, în care n-a mai fost pus niciun partid aflat la guvernare, să taie pensii şi salarii”. “Am observat starea asta de panică. Într-un anume moment, s-a văzut că nu există niciun liant în partid, decât dorinţa de a rămâne la putere. Nu am văzut valori, nu am văzut doctrină, nu am văzut … credem noi, toţi credem în asta şi atunci aşa trebuie făcut. Aici mai e de lucru la PDL”, a spus Lăzăroiu.
El a mai spus, referindu-se la reforma statului şi la subiectul Parlament unicameral, că va fi proces dificil . “Până la urmă, aici măcar există o sancţiune, uşor de anticipat, pentru că e o dorinţă a unei majorităţi a românilor. Dacă nu se face până în 2012, mi-e teamă că cei care se vor opune vor plăti”, a mai spus consilierul prezidenţial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.