Continental România vrea să angajeze 1.500 de persoane. Vezi de ce au nevoie

Continental România, care deține o fabrică și în Carei (ContiTech Carei), vrea să angajeze în acest an 1.500 de persoane în fabricile și centrele sale de cercetare din țară. În prezent, Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi.

„1.700 de colegi noi s-au alăturat echipei anul trecut. Continental, ca angajator progresist şi atractiv, va creşte în acest an cu aproximativ 1.500 de persoane. Posturile libere pe care le avem vizează ingineri cu experienţă, specialişti software şi hardware, ingineri mecanici precum şi tineri absolvenţi ai şcolii profesionale pe care vrem să-i angajăm atât în centrele de cercetare şi dezvoltare, cât şi în fabricile noastre din România”, a declarat pe Ziarul Financiar Anica Stoica, director de resurse umane Continental România.

Continental a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 227.000 de angajaţi în 56 de ţări.

În perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde de euro în activităţile din România.

Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi.

Compania avea 18.200 de angajaţi la sfârșitul anului 2016 şi îşi va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.