Trei fete și-au pus părinții pe jar. Vezi pe unde au umblat

După ce le-au făcut zile fripte părinților, fiind declarate dispărute de la domiciliu, trei fete au fost găsite de polițiști în cursul zilei de joi, 20 aprilie. Din fericire, adolescentele nu au fost victimele vreunei infracțini.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au soluționat joi, dispariția unei minore de 16 ani din comună, care în seara zilei de 17 aprilie, în jurul orei 20.00, a plecat la magazinul din sat și nu a mai revenit la domiciliu.

Adolescenta a fost depistată pe raza comunei Andrid și predată familiei, fără ca în această perioadă minora să fi fost victima vreunei infracţiuni.

Tot în cursul zilei de ieri, în colaborare cu polițiștii din Roșiori, a fost depistată la domiciliul unui tânăr din această localitate, o minoră de 14 ani, din localitatea Domănești (județul Satu Mare), care la data de 29 martie, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Minora a fost internată la Centrul de Asistență Socială „Andrei” din Satu Mare.

Și polițiștii negreșteni au identificat pe raza orașului o minoră de 14 ani din orașul Baia Sprie (județul Maramureș), care la data de 17 aprilie, a plecat voluntar de la domiciliu.

Minora era dată în urmărire de IPJ Maramureș, iar după identificare a fost predată mamei sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.