Vrei să fii pompier ? Uite ce trebuie să faci

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare a început acțiunea de promovare a înscrierilor în instituţiile de învăţământ care formează personal pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

În perioada următoare, personal militar din cadrul Serviciului de resurse umane şi al Compartimentului de informare şi relaţii publice ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare organizează întâlniri cu elevii claselor a XII-a ai liceelor din județ.

Elevii vor primi informații despre locurile scoase la concurs, condiţiile de înscriere, probele şi baremele de promovare a examenului. Totodată, tinerilor li se vor prezenta aspecte specifice profesiei de pompier şi avantajele pe care aceasta le conferă.

Pregătirea viitorilor salvatori în cadrul instituţiilor de învăţământ militar se va realiza într-un interval cuprins între doi şi patru ani, în funcţie de forma de învăţământ pentru care vor opta.

Detalii privind perioadele de înscriere, desfăşurarea concursului de admitere, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al ISU „Someş” Satu Mare, telefon 0261.711212 int. 27103, 27007 şi de pe site-urile:

www.isusatumare.ro
www.mai.gov.ro
www.igsu.ro
www.anmb.ro
www.armyacademy.ro
www.mta.ro
www.igsu.ro
www.ncoacademy.ro
www.scoaladepompieri.ro

Cererile tip de înscriere la sesiunea de admitere 2017 privind recrutarea candidaților pentru admiterea în instituțiile de învățământ superior (ale MAI, MApN și SRI) se primesc de către structura de resurse umane până la data de 26 mai 2017, iar pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu“ Boldești, până la data de 21 iulie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.