PNL Satu Mare se pregătește de alegeri. Ce spune deputatul Romeo Nicoară

PNL Satu Mare se pregătește de scrutinul intern pentru a-și alege noua conducere. Conferința Județeană va avea loc în data de 27 aprilie.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest subiect ne-am adresat deputatului PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară.

„Alegerile pentru conducerea PNL Satu Mare vor avea loc în 27 aprilie. Între timp au loc adunările generale în organizațiile din localități. Este un proces început jos, la baza partidului, de unde trebuie să vină legitimitatea și impulsul pentru cum abordăm următorii ani. Acum ne ocupăm ca această etapă să aibă loc corect și în termen. Prioritatea este aici”, ne-a declarat deputatul liberal de Satu Mare Romeo Nicoară.

Parlamentarul PNL spune că va anunța în curând decizia sa de a candida sau nu pentru funcția de președinte al Organizației Județene a Partidului Național Liberal Satu Mare.

„În curând voi anunța și decizia mea de a candida sau de a nu candida pentru președinție. Conform Statutului PNL candidații își anunță candidatura cu 5 zile înaintea Conferintei Județene de alegeri. PNL Satu Mare trebuie să găseasca cel mai bun echilibru între înnoire și experiență, dar și să își propună obiective mai ambițioase în administrație”, mai spune deputatul Romeo Nicoară.

Un Comentariu la "PNL Satu Mare se pregătește de alegeri. Ce spune deputatul Romeo Nicoară"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.