Sute de sătmăreni au mărșăluit pe străzile orașului. Vezi de ce au ieșit în stradă (Galerie foto&video)

Sute de sătmăreni, printre care mame cu copii, tineri, dar și persoane mai în vârstă, au participat astăzi, 25 martie, la „Marșul pentru viață”, acțiune organizată atât la Satu Mare cât și în alte aproape 300 de localități din țară.

„Acest eveniment are drept scop promovarea vieții, a copilului nenăscut, a femeii în criză de sarcină și a familiei”, a declarat preotul ortodox Tiberiu Vălean, președintele Asociației „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului”.

După luările de cuvânt și un scurt program artistic, participanții la marș au pornit de pe platoul din fața Muzeului Județean (B-dul Vasile Lucaciu), purtând pancarte pe care erau înscrise mesaje de susținere a vieții, participanții au mărșăluit până în Centrul Nou, în groapa de pe Pasajul „Corneliu Coposu”. Evenimentul a luat sfârșit în jurul orei 14.30.

„Marşul pentru viaţă” are loc anual cu scopul afirmării dreptului la viaţă al tuturor persoanelor începând de la momentul concepţiei.
Participanţii la marş militează pentru stoparea avortului, oferirea de alternativă la avort prin susţinerea femeilor aflate în dificultate şi stoparea falsei educaţii sexuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.