Coafurile Adrianei Popescu au făcut furori la Belgrad (Galerie foto)

Coafurile hairstylistului sătmărean Adriana Popescu au făcut furori la Belgrad. Sătmăreanca noastră a participat în week-end la show-ul „Wedding Hair Days” din capitala Serbiei.

La eveniment au fost prezenți hairstyliști din mai multe țări, precum: Serbia, România, Ungaria, Franța, Croația și Italia.

În cadrul evenimentului, Adriana Popescu a lucrat pe scenă, în direct, două coafuri de mireasă, alături de o altă sătmăreancă, Alina Marchiş, pe partea de make-up.

După prezentarea coafurilor de mireasă, pe scenă au intrat fetele de la Agenţia „Trust Models” din Satu Mare, îmbrăcate în ţinute din păr natural Bueno Bia. Publicul a rămas extrem de impresionat de creațiile sătmărencei noastre, astfel încât organizatorii show-ului de la Belgrad au invitat-o și la evenimentul din 2018.

Lunile care urmează vor fi extrem de aglomerate pentru hairstylistul sătmărean. Astfel, în luna martie, Adriana Popescu va avea o prezentare în Ungaria, în aprilie în Polonia ca membru al juriului în cadrul unui eveniment din domeniu, iar apoi (tot în aprilie) va merge la Baia Mare pentru emisiunea „Bravo ai stil”. În luna mai urmează „Festivalul designerilor din România”, eveniment ce va avea loc la București.

Creațiile Adrianei Popescu au fost prezentate de fetele de la Agenția Trust Models Satu Mare. Machiajul acestora a fost realizat de Alina Marchiș, iar fotografiile de sătmăreanul Oli Marchiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.