Scandal la o școală din județ. Elev bătut de un părinte

Un bărbat a bătut cu pumnul și picioarele un coleg de clasă al fiului său, în curtea Școlii Gimnaziale din Pișcolt. Incidentul a avut loc săptămâna trecută miercuri, 11 ianuarie. Părinții copilului agresat au depus plângere la Poliție.

Din anchetă rezultă că cei doi elevi, ambii din clasa a VII-a B a Școlii din Pișcolt s-au certat. Unul dintre părinți a vrut să-i facă dreptate fiului său, astfel că a doua zi (miercuri) s-a dus la școală.

Acesta l-a găsit pe colegul de clasă al fiului său, l-a lovit cu pumnii, după care cu piciorul.

Inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Călin Durla a declarat pentru Sătmăreanul că agresiunea a avut loc miercuri, la orele amiezii, în momentul în care elevii de la ciclul primar ieșeau de la cursuri. Potrivit acestuia este vorba despre neînțelegeri între două familii de romi. „Părinții copilului agresat au depus plângere la Poliție, iar ancheta își urmează cursul”, ne-a declarat Durla.

Profesorii nu au știut nimic despre acest scandal doar după ce părinții copilului agresat au depus vineri, 13 ianuarie, plângere la Poliție.

Elevul bătut a prezentat și un certificat medico-legal, care arată că a fost lovit.

Un Comentariu la "Scandal la o școală din județ. Elev bătut de un părinte"

  1. Pingback: Elev de clasa a IX-a, desfigurat în curtea școlii. Ce spune șeful IPJ | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.