Tragedie în localitatea Lazuri. Șoferul și-a lăsat victima să moară pe drum

Un tânăr de 19 ani din Lazuri, a accidentat un bărbat de 56 de ani, iar apoi a fugit de la locul faptei, lăsându-și victima să moară pe marginea drumului. Tragedia a avut loc joi (12 ianuarie), însă cadavrul a fost găsit doar azi (13 ianuarie) dimineață, în jurul orei 08.50.

Azi dimineață un apel telefonic la „112” sesiza Poliția despre faptul că pe partea dreaptă a drumului Satu Mare – Lazuri se află cadavrul unui bărbat, posibil victima unui accident rutier.

Echipele mixte de cercetare au demarat o anchetă, astfel că în scurt timp, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit de comiterea accidentului, ca fiind un tânăr de 19 ani din Lazuri.

Din cercetări a rezultat că tânărul, în seara zilei de joi, în jurul orei 21.15, a accidentat un bărbat care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei.

Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 56 de ani din Lazuri și se deplasa pe partea carosabilă fără a avea elemente reflectorizante pe îmbrăcăminte.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.