Seri pozitive: „Cauzele psihologice ale obezității”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj, și constă în seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă, creându-se un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute fiind actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat.

La finalul întâlnirii organizatorii vă propun o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer programe de dezvoltare personală.

Tema lunii ianuarie este: „Cauzele psihologice ale obezității”, iar invitata serii este Emőke Simon.

Obezitatea este, în egală măsură, o boală fizică dar și psihologică. Cel mai ades, cauzele obezității gravitează în jurul stilului de viaţă, al unor obiceiuri proaste precum consumarea unui număr mai mare de calorii, dar şi o activitate profesională solicitantă intelectual, dar din cauza căreia suntem mai puţini activi.

Această întâlnire este recomandată persoanelor care:

– Doresc o altă abordare a motivelor ce duc la surplusul de kilograme;

– Se confruntă de mult timp cu probleme de greutate și au încercat zeci de diete minune;

– Reușesc să mențină greutatea ideală doar cu multe sacrificii;

– Doresc să identifice procesele inconștiente ale mâncatului în exces;

– Nu sunt mulțumite de felul cum arată, și au o imagine fixă asupra corpului „perfect”.

Sunt Emőke Simon, psiholog clinician, membru ARHTE – Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană, membru IRPI – Institutul Român de Psihoterapie Integrativă, membru AMPP – Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.

Mai multe despre mine și activitatea mea găsiți pe pagina Facebook Cabinet individual de psihologie si psihoterapie Simon Emőke, sau pe site-ul: http://www.psihologsatumare.com/

Organizatorii vă așteaptă la o seară specială, de început de an, în care să se dea startul unui stil de viață sănătos.

Data întâlnirii din această lună este 17 ianuarie, în intervalul orar 18.00 – 20.30, la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, B-dul Transilvania, nr. 3.

Înscrierile se pot face la următorul link: http://schimbarepozitiva.ro/cauzele-psihologice-ale-obezitatii/

Cei interesați sunt așteptați într-un nou concept, pentru a face diferența în această lume gri. Aduceți o doză de energie pozitivă în viața dumneavoastră și a celorlalți.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 de lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setați-vă intenția și toate se vor aranja pentru dumneavoastră.

Partenerii „Serilor Pozitive” Satu Mare sunt: Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Nord Vest, Jurnalul de Satu Mare și Biblioteca Județeană Satu Mare.

Persoana de contact este Delia Danea – Psiholog&Trainer, coordonator proiect „Seri Pozitive” Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , e-mail: contact@viata-un-dar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.