Mașină înmatriculată în Satu Mare, implicată într-un accident. Șapte persoane transportate la spital

Două maşini s-au lovit frontal, marţi, pe DN 19, la ieşirea din Valea lui Mihai spre Carei. Accidentul în care a fost implicată și o mașină înmatriculată în județul Satu Mare a avut loc astăzi, 3 ianuarie, în jurul orei 13.10.

„Este vorba despre un accident în care au fost implicate două autoturisme şi soldat cu rănirea a şapte persoane: trei bărbaţi cu vârste de 38, 39 şi 65 ani, două femei de 38 respectiv 50 ani şi doi minori, un băiat de 15 ani şi o fetiţă de 10 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Crișana” din Bihor, Camelia Roşca.

Echipajele de salvare au intervenit pentru descarcerarea a doi bărbați rămași prinși între fiarele contorsionate și au acordat primul ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență tuturor celor șapte persoane rănite, care prezentau traumatisme, plăgi, fracturi și contuzii, transportându-le ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

„Forţele de intervenţie au procedat la descarcerarea a două persoane rămase captive şi la acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgenţă victimelor accidentului care au fost transportate la spital”, a mai spus Roşca.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.