Consiliul Județean: Sunt încheiate contractele pentru deszăpezire

deszapezire

Au fost încheiate contractele pentru deszăpezirea drumurilor județene, spune conducerea Consiliului Județean (CJ) Satu Mare.

CJ face câteva precizări în acest sens printr-un comunicat de presă trimis azi, 14 decembrie, pe adresa redacției noastre:

„Judeţul Satu Mare-Consiliul Județean, în urma derulării procedurii de achiziţie publică prin licitaţie deschisă „Întreţinere curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene (noiembrie 2014 – martie 2018)” a încheiat 4 acorduri-cadru de servicii pe zonele Carei-Tășnad, Supur, Satu Mare și Oaș cu durata acordurilor cadru de 41 luni până la data de 31 martie 2019. În baza acestor acorduri-cadru se încheie contracte subsecvente aferente lunilor de iarnă.

Acordurile–cadru împreună cu contractele subsecvente pot fi consultate pe site-ul Consiliului Județean Satu Mare (www.cjsm.ro/Activitate/Drumuri).

Pentru buna desfășurare a circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene în condiţii de siguranţă în timpul iernii, asigurăm locuitorii județului Satu Mare că sunt încheiate contractele pentru deszăpezirea acestor drumuri”, spune conducerea CJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.