Trei jandarmi, avansați în grad înainte de termen

jamdarmi

Pentru merite deosebite, trei jandarmi au fost avansaţi azi, 5 decembrie, în grad înainte de termen. În cadru festiv, inspectorul-șef al unităţii, colonelul Ovidiu Popa a dat citire ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române, prin care trei subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu au fost înaintaţi în grad următorii subofiţeri: în gradul de plutonier adjutant şef plutonier adjutant Pop Dănuţ-Mircea; în gradul de plutonier adjutant, plutonier major Acs Daniel-Attila și plutonier major Farkas Laszlo.

Tot cu această ocazie, patru ofiţeri, un maistru militar și 23 de subofiţeri au fost recompensaţi de către Inspectorul – Şef al unităţii cu mulţumiri; trei ofiţeri şi șapte subofiţeri au fost recompensaţi cu felicitări, iar cinci ofiţeri şi doi subofiţeri au fost recompensaţi de către inspectorul șef al unităţii cu citare prin ordin de zi.

Inspectorul șef al unităţii a transmis tuturor cadrelor felicitările sale şi gândurile de bucurie prilejuite de această ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.