Atac la memoria lui Daniel Prodan. Cine este consilierul județean care îl desființează

kereskenyi-1

Consilierul județean Kereskenyi Sandor, nu are o părere bună despre fostul fotbalist Daniel Prodan. Mai mult decât atât, acesta nu este de acord ca Stadionul Olimpia să poarte numele lui Prodan, subliniind că nu ar trebui să se inițieze un cult „unui om nepotrivit”. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi, 28 noiembrie a Consiliului Județean (CJ).

Luarea de poziție a acestuia a venit după ce consilierul județean Adrian Ștef a propus ca Stadionul Olimpia să poarte numele lui Daniel Prodan, unul dintre cei mai mari jucători de fotbal pe care i-a dat Satu Mare. De altfel, și președintele CJ Pataki Csaba a fost de acord cu propunerea lui Ștef, subliniind că acest lucru ar trebui făcut o dată cu unele investiții la stadion.

În luarea de cuvânt din cadrul ședinței de astăzi, Kereskenyi Sandor a spus despre Prodan că a fost un jucător care „s-a descurcat cum a putut”.

„Ovidiu Ioanițoaia care totuși este un expert în materie, a scris foate clar că era de tipul lui Gennaro Gattuso, deci un fotbalist care, cum să zic, a jucat cum a putut”, a declarat Kereskenyi Sandor.

Mai mult decât atât, consilierul județean susține că nu ar trebui să se inițieze un cult „unui om nepotrivit”.

„În ceea ce privește capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem totuși, să cădem în această greșeală oarecum ridicolă, dacă nu impardonabilă, să inițiem un cult unui nepotrivit. Nu știu dacă ați înțeles ce am vrut să spun”, a mai declarat Kereskenyi Sandor.

9 Comentarii la "Atac la memoria lui Daniel Prodan. Cine este consilierul județean care îl desființează"

 1. Gil de Feroe   28 noiembrie 2016 at 7:38 pm

  Bai,Sandor baci!Unde erai tu ,mai micimanule,cand baiatul asta scotea lumea in strada datorita evolutiilor sale cu nationala Romaniei in vara lui 1994!Te uita-i la DunaTV probabil!

  Răspunde
 2. ion   29 noiembrie 2016 at 9:41 am

  un jeg de om! Prodan a fost cel mai bun fotbalist pe care l-a avut judetul asta si a scos mii de satmareni in strada in 94. hai sictir, jegosule!

  Răspunde
 3. Pingback: Adpres Media - Adpres.net

 4. Rodica   29 noiembrie 2016 at 10:28 am

  Uitati-va la poza individului numit sandor (ca nici nu pot sa-i scriu numele corect) ! Cine vorbeste despre calitatile morale si intelectuale ale lui DIDI PRODAN ! Acest gunoi de individ se descurca si el cum poate , caci politica udmr-ului este in primul rand de-ai torpila pe ROMANI ! Nu au nici un program politic , nu-i intereseaza nimic in afara de a ne improsca cu noroi ; ei atat au in subconstientul acela de hoarda venita de prin desert ! E momentul sa iesim TOTI ROMANII la vot in 11 decembrie, sa votam fiecare dupa constiinta noastra , tocmai ca udmr-ul sa nu mai atinga pragul electoral si sa intre in parlament ! Cat priveste afirmatiile acestui mizerabil , sper ca cineva din familia MARELUI DIDI PRODAN sa-i ceara explicatii in instanta pentru mizeriile declarate ! Priviti ce aere de superioritate emana figura lui ! Se crede stapan peste toate ; da ce stadionul este proprietatea lui tat-su sa decida el cum sa se numeasca ? Da i-am cerut noi parerea ? E bine sa ne amintim de Ip , Traznea si Moisei, astia sunt urmasii acelor animale care au omorat si chinuit fara mila tot ce-a fost romanesc ! Atata timp cit le mai toleram multe vor contiua tot asa ! Trebuie scosi in afara legii si daca este cazul , in afara tarii ! M-am saturat de atata bunatate , amabilitati , respect fata de cine nu merita ! Nu vedeti ca sunt singura minoritate care la noi in tara vrea drepturi mai mari decat toti cetatenii !Ei sa fie peste lege si primii intre egali ? Cum si-a permis o mocirla de individ sa-i intineze memoria lui DIDI PRODAN ?

  Răspunde
 5. Pingback: Atac la memoria lui Daniel Prodan. Un consilier județean aruncă vorbe grele: "Un om nepotrivit" | www.Vrajitorul.us

 6. Raul   30 noiembrie 2016 at 1:10 am

  Nici nu vreau sa spun mai mult decat rasismul si ura asa zisului consilier ….Dle daca pot sa te numesc asa ….tu ce ai facut pentru oras ….carcotas de doi bani….bagi intrigi fara sa te consulti cu cei care cunosc fenomenul.Sincer iti spun esti pe dinafara…cred ca nici nu stii sa vorbesti bine romaneste….Parerea mea era ca stai in banca ta si nu mai latra ca te musti singur….
  Ce vrei sa demonstrezi….ca te implici?….in ce?…dar pana acum spune si noua ce ai facut….nici nu ai incercat….salariul l-ai primit…
  Esti de cea mai joasa speta…sper ca sa pleci din consiliu sa nu te mai vedem

  Răspunde
 7. Pingback: Inițiativa consilierilor PSD: Stadionul Olimpia să se numească Daniel Prodan | Satmareanul

 8. Pingback: Consilierii au votat. Stadionul se numește „Olimpia – Daniel Prodan” | Satmareanul

 9. Pingback: Atac la memoria lui Daniel Prodan. Un consilier județean aruncă vorbe grele: "Un om nepotrivit" – DIASPORAROMANIEI.INFO

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.