Percheziții la Satu Mare. Adrian Ștef, vizat de procurori

stef1

foto

UPDATE: Ora 12.15:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2008-2016.

În cursul zilei de 3 noiembrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în municipiul București și județul Satu Mare, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă a DNA.

Procurorii DNA Oradea efectuează azi, 3 noiembrie, mai multe percheziții la domiciliul fostului președinte al Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, la televiziunea locală TV1 Satu Mare, Spitalul Județean, Consiliul Județean, dar și în Capitală. În total, sunt vizate un număr de 17 locații.  

Din informațiile pe care le deținem, procurorii fac percheziții într-un dosar ce vizează suspiciuni în ceea ce privește finanțarea postului de televiziune în cauză.

Procurorii au ridicat documente din biroul întreținere clădiri din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, dar și de la Consiliul Județean, din biroul directorului Serviciului de Coordonare și Cooperare Instituțională, Brigitta Nagy.

În prezent, Adrian Ștef este consilier Județean din partea ALDE și candidează pentru un loc în Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Vom reveni cu detalii.

2 Comentarii la "Percheziții la Satu Mare. Adrian Ștef, vizat de procurori"

  1. Pingback: Vezi cine sunt persoanele vizate de procurori în cazul lui Adrian Ștef | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.