Șofer beat, prins în timp ce mituia un polițist

poltist

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA), sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au prins în flagrant, azi noapte (22 octombrie), în jurul orei 02.10, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Negrești-Oaș, în timp ce încerca să mituiască un polițist cu suma de 100 de euro.

Bărbatul (M. I.)care își conducea mașina pe o stradă din Negrești-Oaș, a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. În urma testării acestuia cu etilotestul, s-a constatat că avea o concentrație de alcool de 1,06 mg/l pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice.

După ce i s-a adus la cunoștință faptul că pe numele său urmează să fie întocmit dosar penal, șoferul i-a promis polițistului suma de 100 de euro, din care i-a dat 50 de euro, cerându-i ca în schimb să nu ia măsuri de constatare a celor două infracțiuni săvârșite.

Polițistul a făcut denunț la DGA, care a înaintat sesizarea la parchet, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant.

Asupra lui M. I., procurorul de caz a dispus începerea urmării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, fiind cercetat în stare de libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.