Proprietarii culturii de cannabis din Bixad, arestați preventiv

cannabis

Tribunalul Satu Mare a dispus astăzi, 13 septembrie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a doi bărbați, aceștia fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional și cultivarea platelor de cannabis. Un al treilea a fost plasat în arest la domiciliu.

Nicolaie Nelu Bledea și Claudiu Daniel Chiorean au fost arestați preventiv, iar față de Lucian Ovidiu Șerbănescu, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit procurorilor DIICOT, în cursul lunii aprilie 2016 cei trei bărbați au inițiat și constituit un grup infracțional organizat în scopul cultivării, fără drept, de droguri de risc (plante de cannabis).

Astfel, Nicolaie Nelu Bledea, Claudiu Daniel Chiorean și Lucian Ovidiu Șerbănescu au înființat o cultură „outdoor” (cultură de exterior) de droguri de risc, respectiv cannabis, pe o parcelă împădurită aparținând mamei lui chiorean, în locul numit „Lautori” de pe raza comunei Bixad.

Cu ocazia cercetării la fața locului din data de 7 septembrie, au fost identificate un număr de 52 de plante de cannabis cu înălțimea cuprinsă între 1 și 2 metri. Cultura de cannabis a fost supravegheată de către membrii grupului, aceștia îngrijind plantele în scopul dezvoltării pentru recoltarea drogurilor de risc.

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/09/08/cultura-de-cannabis-descoperita-in-judetul-satu-mare/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.