Uniformă de polițist, scoasă la vânzare pe Olx

Uniforma politist

Dacă credeți că le-ați văzut și auzit pe toate, și că viața nu vă mai poate surprinde cu absolut nimic, vă înșelați amarnic.

Un sătmărean care se recomandă Cosmin pe site-ul www.olx.ro, scoate la vânzare o uniformă de polițist. Oferta a fost înregistrată astăzi, 7 septembrie, la ora 12.57 și poate fi văzută accesând următorul link: http://www.olx.ro/oferta/uniforma-politie-reprezentare-ID6RYKk.html#0f8b8e78db

„Vând uniformă de poliție costum de reprezentare, mărimea 50, culoare albastru, preț 150 ron”, scrie acesta pe www.olx.ro.

În articolul 8 din cadrul Hotărârii nr. 1.061/2002 privind stabilirea uniformei, echipamentului specific, însemnelor distinctive, insignei şi documentului de legitimare pentru poliţişti se arată că „producerea şi comercializarea unor articole din compunerea uniformelor prevăzute la art. 7, de către persoane fizice sau juridice, în afara procedurilor legale de achiziţie, sunt interzise” (http://lege5.ro/Gratuit/gezdsmzxg4/hotararea-nr-1061-2002-privind-stabilirea-uniformei-echipamentului-specific-insemnelor-distinctive-insignei-si-documentului-de-legitimare-pentru-politisti).

2 Comentarii la "Uniformă de polițist, scoasă la vânzare pe Olx"

  1. Pingback: Cosmin nu își mai vinde uniforma de polițist | Satmareanul

  2. Pingback: Sabie masonică, scoasă la vânzare pe Olx | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.