Sima „Vampiru” mai stă o lună după gratii

Sima

Judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au hotărât marți, 6 septembrie, ca Dorin Sima, zis „Vampiru”, tânărul care vara aceasta a jefuit o bancă și mai apoi a împușcat un polițist, să mai rămână o lună după gratii. Sima în vârstă de 35 de ani a mai împușcat în ceafă un taximetrist din Satu Mare. Incidentul a avut loc, în zona Bistriței, în 2003.

Dorin Sima a fost trimis și în judecată luni, 5 septembrie, fiint acuzat de jaf și de împușcarea unui polițist.

Raiffeisen Bank, unitatea bancară jefuită de Sima și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, acolo unde a fost tratat polițistul Paul Andreica, pe care acesta l-a împușcat s-au constituit parte civilă în proces, urmând să ceară despăgubiri pentru daunele suferite.

În data de 5 iulie, Dorin Sima a intrat într-o filială a băncii Raiffeisen din Bistrița și a obligat o casieră să îi dea toți banii din casă. După ce a pus mâna pe bani, acesta s-a făcut nevăzut, fără să rănească pe cineva. Sima a luat cu el 9.000 de lei și 2.225 de euro.

„Vampiru” a fost prins câteva zile mai târziu, într-o casă din Subcetate, pe care tocmai o închiriase. În timpul capturării sale, Sima l-a împușcat în umăr pe Paul Andreica, șeful Serviciului Investigații Criminale.

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/08/10/dorin-sima-mai-sta-30-de-zile-dupa-gratii/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.