Aurelia Fedorca este noul președinte al PSD Satu Mare (Video)

Aurelia Fedorca

psd

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a fost aleasă în funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Satu Mare. Conferința de alegeri la care a participat și deputatul Marian Neacșu, a avut loc azi, 14 iulie la sediul Partidului Social Democrat.

Rezultatele alegerilor de astăzi au fost prezentate în cadrul unei conferințe de presă, unde, alături de Aurelia Fedorca au participat și deputatul Marian Neacșu, respectiv avocatul Ciprian Ardelean.

În urma voturilor exprimate, Aurelia Fedorca a fost aleasă în funcția de președinte al PSD Satu Mare. Primarul din Negrești-Oaș a fost singurul candidat la această funcție.

Avocatul Ciprian Ardelean va ocupa funcția de președinte executiv, acesta avându-l contracandidat pe fost președinte interimar, deputatul Octavian Petric. În funcția de secretar general a rămas primarul din Racșa, Toma Betea.

„Doamna Fedorca a fost aleasă președinte, cu drepturi depline, și pe mandat întreg a Organizației PSD Satu Mare. O felicit și îi doresc succes și sunt convins că îl va și avea. Avem așteptări importante și serioase de la organizația din Satu Mare și de la echipa care s-a construit aici. Îl felicit și pe Ciprian (Ciprian Ardelean), el a avut competitor, pe fostul președinte interimar Octavian Petric. Ciprian a candidat și a câștigat. De astăzi organizația intră într-o altă logică de competiție. De asemenea, au fost aleși un număr de 15 vicepreședinți ai partidului, câte trei pe fiecare colegiu de deputați, așa cum au fost ele trasate în urma votului uninominal”, a declarat Marian Neacșu.

În luarea de cuvânt, Aurelia Fedorca a explicat motivele pentru care a ales să candideze pentru șefia Organizației Județene a PSD.

„Am decis să candidez pentru că am dorit experiența mea politică și administrativă să o aduc și la Organizația Județeană și să am un rol poate mai important decât până acum. Celălalt motiv a fost faptul că dorim să avem rezultate excepționale la alegerile din toamnă și cred că este necesar să fie la conducerea partidului o persoană care poate nu este implicată emoțional, așa necandidând la aceste alegeri, ci doar coordonând și asumându-și coordonarea. În schimb, spun că eu doar sunt coordonatorul unei echipe, unei echipe care dorim să fie de succes. De aceea, le-am mulțumit colegilor, le-am transmis de la început că doresc să lucrăm într-o echipă serioasă, să construim, să avem un program politic care să fie pentru oameni și în folosul oamenilor. Sunt convinsă că alegerile au dat o echipă serioasă și am garanția că o să avem rezultate frumoase, și o să venim la București, să putem să stăm și noi la masă liniștiți, fără să punem capul în piept. Greul de acum începe deoarece ne așteaptă o muncă foarte, foarte serioasă, greșelile pe care le-am făcut să le conștientizăm și să nu le mai facem și să ne implicăm serios în misiunea în care noi am ales să fim”, a declarat Aurelia Fedorca.

La rândul său, noul președinte executiv, Ciprian Ardelean, a vorbit despre alinierea partidului în spatele noului președinte, pentru a putea câștiga alegerile parlamentare din toamna a cestui an.

„Exercițiul democratic pe care l-am făcut noi azi este de natură a alinia organizația în spatele președintelui, care eu zic că o va duce înspre rezultate bune dacă, și pot să spun asta doar dacă ne uităm la rezultatele pe care doamna primar le-a avut la Negrești. Noi vom sta în spatele ei, o vom sprijini și împreună vom reuși să convingem și cetățenii că suntem echipa cea mai bună pentru Satu Mare”, a subliniat Ciprian Ardelean.

Noul președinte al PSD Satu Mare, este la al doilea mandat de primar în Negrești-Oaș. Vă reamintim că la alegerile locale din 5 iulie, Aurelia Fedorca a recâștigat Negreștiul cu un scor zdrobitor, obținând 75% din voturile exprimate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.