„Lucruri mărunte”, expoziție semnată de Smaranda Milu Nemethi

AfisLucruriMarunteLaBoheme

Artista Smaranda Milu Nemethi își va expune lucrările pe simezele de la „La Boheme”, locație situată în Carei, pe strada 1 Decembrie nr. 24. Expoziția intitulată „Lucruri mărunte” va fi vernistă duminică 19 iunie, la ora 19.00.

Colecția „Lucruri mărunte” este o serie de picturi în ulei realizate de artista Smaranda Milu Nemethi, născută la 16 iulie 1981, în Carei. Absolventă de arte plastice, cu studii și cu participări la expoziții în țară și în străinătate, după o perioadă de absență, artista revine cu expoziția „Lucruri mărunte” care numără 50 de pânze inspirate de obiectele cu care s-a reîntâlnit în casa părintească: ceasurile tatălui ceasornicar, porțelanurile mamei educatoare, râșnița bunicii, jucării și obiecte care i-au populat copilăria petrecută la Carei.

Cuvânt de deschidere va fi rostit de directorul Direcției de Cultură Carei, Bogdan Georgescu. În cadrul vernisajului vor susține momente artistice „Instant Acoustic Project” (Manuel Chivari, Szűcs József, Marius Georgescu, Bogdan Georgescu).

Expoziția (cu vânzare) va putea fi vizitată până la mijlocul lunii iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.