O sătmăreancă MARTOR CHEIE al accidentului în care a murit Dan Condrea (Foto)

Femeia

accident Condrea1

accident Condrea2

accident Condrea3

Prima persoană care a ajuns la locul accidentului în care a murit patronul de la Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost o femeie din Satu Mare. Este vorba despre Gabriela Monica Pelin.

Femeia povestește pe Facebook că a ajuns la fața locului în 2-3 minute după ce, mașina condusă de Condrea s-a izbit de copac.

„Moartea lui Dan Condrea prea multe minciuni!! Eu am fost femeia șofer care a ajuns la nici 2-3 minute la fața locului am coborât deoarece am văzut cum zburau bucăți din autoturism pe sosea și mașina derapase de pe șosea. Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul dar când i-am arătat domnul a spus că nu se poate apropia că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism și l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu fața în jos dar nu mai respira”, scrie sătmăreanca Gabriela Pelin pe Facebook.

„Și iar minciuni și ipoteze false la adresa lui Dan Condrea !!!! Sigur era el l-am găsit greu în iarba mare și la câțiva metri era portofelul plin de țărână și primul instinct a fost să găsesc un act de identitate să văd dacă este din zonă, dar am găsit doar permisul de conducere și am citit numele și CNP-ul. Văzând că este aproape de vârsta mea, m-am gândit să nu aibe copii sau pe cineva în mașină. Am căutat dar nu se vedea nimic nici printre fiare nici în iarba foarte mare. Asta ca să înțeleagă poporul că nu aveau cum să ajungă actele patronului Hexipharma la locul accidentului cum că n-ar fi fost el. Fața nu iăam văzut-o deoarece când l-am zărit sub fiare era cu fața îngropată în pământ lângă mașină. În fond nimeni nu are dreptul să ia viața cuiva !! Mă oripilează și acum, la această oră multele speculații care se fac dar și minciunile spuse unei țări întregi. Acel om nu avea 150 la oră și l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul în contact vizual în fața mea la 300-400 m. Gândiți-vă că am ajuns la 2-3 min la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil și ieșea fum din mașină”, scrie sătmăreanca pe Facebook.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea și-a pierdut viața duminică seara într-un accident ce a avut loc între localitățile Buftea și Corbeanca. Mașina condusă de Condrea s-a izbit de un copac. În urma impactului extrem de violent, patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața.

Mai multe informații cu privire la acest accident puteți citi accesând următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/05/23/moartea-patronului-hexi-pharma-anchetata-de-un-procuror-din-satu-mare/

2 Comentarii la "O sătmăreancă MARTOR CHEIE al accidentului în care a murit Dan Condrea (Foto)"

  1. Pingback: DEZVĂLUIRE: Gabriela Monica Pelin, femeia care a buzunărit cadavrul lui Dan Condrea este o agentă FBI, Dana Scully | Românica blues

  2. Pingback: Ascultă înregistrarea primului apel la 112 făcut de Gabriela Pelin în cazul morții lui Dan Condrea | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.