Hoțul de la magazinul Pentagon a fost recunoscut(Video)

hot

Hoțul de la magazinul Pentagon de pe Drumul Careiului din Satu Mare a fost recunoscut de către sătmăreni. Potrivit acestora este vorba despre Veres Zoltan.

Se pare că bărbatul nu se află la prima ispravă de acest gen. Unul dintre sătmăreni a postat pe Facebook un video prin care Veres a fost surprins furând de la Hotel „Astoria”. Înregistrarea a fost postată pe data de 11 aprilie. Cu toate acestea, hoțul încă nu a fost prins de polițiști.

„Se numește Veres Zoltan, și poliția îl știe bine!”, scrie una dintre sătmărence.

„Băiatul cu ochii verzi e hoț profesionist. Fura tot chiar și din farmacii. Am înțeles că e schizofrenic și poliția nu îi poate face nimic. La noi a furat o gamă întreagă de cosmetice. E agresiv în momentul în care te duci lângă el să îl întrebi de sănătate și dacă nu poate fura nimic pleacă înjurând. Activează și in BM. E vedetă de mult”, scrie o altă cititoare.

„Pe ăsta îl găsiți lângă pompieri. Este un bar în colțu străzii acolo stă non stop”, scrie un bărbat pe Facebook.

„Stă pe Botizului vă spun eu 100%. Stă în spate la Santec în nişte barăci improvizate, şi urmărește și copiii nesupravegheați ca să îi deposedeze de bunuri”, scrie un alt sătmărean.

Individul a fost surprins marți, 17 mai de o cameră video în timp ce fura un GPS de la magazinul Pentagon de pe Careiului.

Pentru mai multe informații cu privire la acest caz dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/05/17/hot-cautat-pe-facebook-video/

Un Comentariu la "Hoțul de la magazinul Pentagon a fost recunoscut(Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.