Eugen Chiorean și-a depus candidatura pentru Consiliul Local Satu Mare

Eugen chiorean

Eugen Chiorean, fostul șef al Serviciului Juridic din cadrul Prefecturii Satu Mare, și-a depus astăzi, 26 aprilie, candidatura pentru funcția de consilier municipal. Acesta a fost însoțit de un grup de cunoscuți.

„Vreau să fiu vocea reală a comunității în Consiliul Local, și nu subordonatul unor interese politice. Experiența mea de peste 35 de ani în administrație și pregătirea de care dispun îmi permit să fiu în continuare de folos comunității”, a declarat pentru Sătmăreanul, Eugen Chiorean.

Acesta a mai subliniat și faptul că a depus listele cu susținătorii pe care are 1.288 de semnături „în condițiile în care aveam nevoie de 1.050. Și pentru Consiliul Local e nevoie de același număr de semnături ca și pentru o candidatură la Primărie. Așa e făcută legea”.

Eugen Chiorean și-a anunțat candidatura pentru un loc în viitorul Consiliu Local, printr-un filmuleț postat pe YouTube, în data de 18 aprilie (http://www.satmareanul.net/2016/04/18/eugen-chiorean-candideaza-pentru-consiliul-local-satu-mare-video/).

În prezent, Chiorean este pensionar.

2 Comentarii la "Eugen Chiorean și-a depus candidatura pentru Consiliul Local Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.