Sute de sătmăreni au pedalat pentru bibliotecă (Galerie foto&video)

Sute de sătmăreni cu biciclete, trotinete și role au participat astăzi, 15 aprilie, la acțiunea organizată de Biblioteca Județeană Satu Mare, intitulată „Pedalez pentru bibliotecă”. Startul evenimentului s-a dat din fața Catedralei romano-catolice din centrul orașului.

La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, subprefectul Altfatter Tamas dar și reprezentanți ai unor instituții publice. Startul a fost dat de subprefect.

Cei prezenți la acțiune au pornit din fața Catedralei romano-catolice, au făcut sensul giratoriu , după care au parcurs străzile Alexandru Ioan Cuza – Gheorghe Lazăr – 1 Decembrie 1918 – Bulevardul Traian și s-au oprit în Grădina Romei.

După o pauză de o jumătate de oră, participanții au pedalat pe traseul de retur până în Parcul central, unde a avut loc o tombolă cu premii și alte surprize oferite de organizatori.

Campania este organizată de Biblioteca Județeană Satu Mare și are ca scop promovarea serviciilor oferite de această instituție, de a încuraja lectura și un stil de viață sănătos prin folosirea unui mijloc de transport ecologic.

biblioteca1

biblioteca2

biblioteca3

biblioteca4

biblioteca5

biblioteca6

biblioteca7

biblioteca8

biblioteca9

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.