Accident mortal lângă Casa de Modă (Foto)

accident1

accident2

accident3

Un accident de circulație soldat cu moartea unui bătrân de 82 de ani, Gheorghe Ziman, a avut loc astăzi, 14 aprilie, pe trecerea de pietoni de la Casa de Modă. Tragedia a avut loc în jurul orei 11.00.

Bărbatul a fost lovit de o autoutilitară cu numere de Cluj, condusă de Istvan Gulya de 44 de ani din Satu Mare care a trecut cu roțile din față, pur și simplu peste capul victimei. La fața locului s-au deplasat echipaje de la SMURD și Poliție.

Bătrânul se angajase în travesarea străzii, dinspre Casa de Modă spre stația de taxiuri, moment în care a fost lovit de o mașină care venea dinspre strada Horea. Victima a ajuns sub mașină. Se pare că șoferul autoutilitare cu numere de Cluj nu a observat victima. Acesta s-a oprit doar după ce a auzit niște urlete. Mașina a trecut cu roțile din față peste capul bărbatului, victima decedând pe loc.

În urma etilotestului reiese că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

„Parcarea reduce vizibilitatea foarte, foarte mult. Asta a fost cu siguranță și o cauză a tragicului accident. Privind spre dreapta șoferul nu l-a observat pe pieton cu siguranță, pentru că acel SM 40 era parcat așa cum se vede. Asta l-a obstrucționat în câmpul vizual spre stânga, făcându-l s-au forțându-l să încerce să țâșnească, iar sărmanul pieton slăbit, bătrân, cu mersul greoi, sprijinit de baston, a căzut … apoi, viața i-a fost retezată de o neglijență care nu trebuie iertată. Domnul să-l ierte și să-l odihnească pentru că a rămas o familie distrusă de durere și de alte problem”, spune un sătmărean despre tragicul accident.

6 Comentarii la "Accident mortal lângă Casa de Modă (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.