Glumă de 1 Aprilie: FESTIVAL „Electric Castle” la Satu Mare

Electric Castle

Sătmăreanul Marian Vanca, fratele lui Andi Vanca, co-organizator al Festivalului „Electric Castle” a făcut o glumă de zile mari, de 1 aprilie, pe blogul său personal www.marianvanca.com. Acesta anunță un super festival mai tare decât „Electric Castle”, care ar urma să fie organizat la Castelul medieval din Medieșu Aurit.

Mai mult decât atât, Marian Vanca anunță că visul său este de a-l aduce la Satu Mare pe Robbie Williams.

Contactat de redacția ziarului nostru, Marian Vanca a declarat pentru Sătmăreanul că „era o glumă de 1 aprilie. Totul a pornit de la gluma de pe Facebook în care Andi Vanca a postat că a demisionat de la Electric Castle”.

Cu toate acestea tânărul spune (și noi nu putem decât să fim de acord cu această afirmație) că „nu ar fi rău să avem în județ un festival la fel de mare, doar că sunt sigur că e foarte greu să faci rost de finanțare prin care poți să atragi trupe de renume”.

Pentru deliciul cititorilor noștri prezentăm în continuare textul postat de Marian Vanca pe blogul său personal:

„Probabil că ați aflat deja cu toții că fratele meu, Andi Vanca, a demisionat de la Electric Castle, cel mai fain festival din România la ora actuală. Vestea bună e faptul că am reușit să îl conving să facem împreună un festival cel puțin la fel de mare, în județul Satu Mare, în zona Castelului medieval din comuna Medieșu Aurit.

E o nouă provocare atât pentru fratele meu, cât și pentru mine, fiindcă m-am decis să mă implic și în așa ceva, pe lângă jobul meu de inginer software, deși nu prea sunt obișnuit cu multitaskingul.

Am discutat deja cu domnul primar Silviu Zetea și am ajuns la un acord de principiu, să ținem acolo viitorul festival. Mai mult decât atât, acesta a fost de acord să ne și finanțeze cu o sumă consistentă, pentru început. Acesta a părut încântat de idee, fiindcă astfel turismul va fi mult mai bine promovat în județ.

Visul meu e să îl aducem pe Robbie Williams la Satu Mare, fiindcă clujenii încă nu au reușit.

Încă ne gândim la un nume pentru viitorul festival și am ales să cerem ajutorul fanilor pentru lucrul acesta. Vrem să auzim propunerile voastre!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.