Drept la replică – Andreea Paul

Andreea Paul
Referitor la articolul http://www.satmareanul.net/2016/03/25/adrian-stef-am-atras-fonduri-europene-in-valoare-de-78-milioane-euro-video/ publicat în data de 25 martie 2016,  deputatul de Satu Mare Andreea Paul ne-a trimis la redacție un drept la replică pe care îl redăm integral:
Genunchii înroșiți de plecăciunile în fața PSD nu țin loc de drumuri sau de fonduri europene în Satu Mare. Să te lauzi că ești pe locul 31 în țară este o rușine. Să spui că în anul 2008 era altcineva la guvernare decât Tăriceanu este o minciună grosolană. Minciuna și falsa laudă au picioare foarte scurte. 
După reacțiile politicianiste ale ALDE îmi propun să informez corect sătmărenii cu privire la realitățile absorbției banilor europeni în județul pe care îl reprezint, prin publicarea răspunsului Ministerului Fondurilor Europene la interpelarea 9115A, pe care am depus-o în data de 15 februarie 2016 în calitate de deputat de Țara Oașului. Acest răspuns este dovada oficială, scanată și atașată. Sătmărenii îl pot consulta liber și îi invit să o facă atenți: http://www.cdep.ro/interpel/2016/r9115A.pdf
Veți regăsi dovada oficială în anexa 1: “zero lei rambursați în județul Satu Mare din programul operațional sectorial de transport”, deși am avut ministru sătmărean de transporturi, și în anexa 2: “locul 31 în țară a județului Satu Mare în funcție de valoarea eligibilă a contractelor de finanțare din fonduri europene”. 
Integral găsiți interpelarea mea și răspunsul MInisterului Fondurilor Europene aici: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii?idi=44730&idl=1.
Fapte, nu vorbe! Documente oficiale, nu povești și promisiuni în an electoral!
image1image2image3image4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.