Micuțul Dragoș va fi operat peste aproximativ două săptămâni

Dragos

Micuțul Dragoș, copilașul de doar 8 luni și jumătate diagnosticat cu boală gravă, va fi operat peste aproximativ două săptămâni. Părinții acestuia au virat deja banii în contul spitalului din Bruxelles (Belgia).

„Banii pentru intervenție au fost virați în contul spitalului din Bruxelles și am primit și confirmarea că au intrat în cont. Vom pleca în Belgia în următoarele două săptămâni”, spune mama copilului, Raluca Sabou.

Cu privire la starea de sănătate a copilului, mama acestuia spune că „ieri (joi, 24 martie) am fost la spital în București cu Dragoș la control și i-am repetat analizele. Analizele au arătat că Dragoș este acum stabil. Riscul unei noi hemoragii în perioada apropiată s-a redus semnificativ”.

Vă reamintim că în urma campaniilor derulate pentru a ajuta familia Sabou să adune banii necesari pentru operația copilului, s-a strâns suma de aproximativ 20.000 de euro, restul, încă 20.000 de euro, fiind donat de omul de afaceri Vasile Lucuț, administratorul firmei SC Unicarm SRL.

Micuțul Dragoș a fost diagnosticat cu o boală de inimă încă în perioada fetală. Copilul a fost operat pe cord, intervenție chirurgicală realizată de medicii din Târgu Mureș.
Pentru mai multe informații legate de cazul micuțului puteți citi dând click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/03/17/apel-umanitar-inima-micutului-dragos-are-nevoie-de-ajutorul-nostru/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.