Remus Țiplea, în finala celui mai puternic concurs de fotografie din lume (Foto)

Remus Tiplea

Ciurdari

Ciurdari2

Ciurdari3

Ciurdari4

Ciurdari5

Fotograful din Negrești-Oaș, Remus Țiplea, a fost selectat pe lista scurtă a celei mai mari competiții de fotografie din lume, Sony World Photography Awards 2016. Astfel, artistul negreștean face parte, pe bună dreptate, din „lumea selectă” ai celor mai valoroși fotografi de pe mapamond.

Instantaneele sale, în număr de zece, din seria „Ciurdarii satului”, au fost selectate la categoria „Daily life”. Fotografiile surprind momente din povestea celor doi ciurdari din cartierul Tur din Negrești-Oaș, Gusti și Frăguța.

„E cea mai tare chestie care mi s-a întâmplat. M-au anunțat organizatorii și mi s-a făcut pielea de găină de emoții în timp ce citeam email-ul. Am înscris în concurs o serie de zece fotografii”, spune Remus Țiplea.

Fotografiile câștigătoare vor putea fi admirate la Londra, în perioada 22 aprilie-8 mai, în cadrul expoziției Sony World Photography Awards 2016 de la Somerset House. De asemenea, instantaneele câștigătoare vor fi publicate și în catalogul Sony World Photography Awards 2016.

Fotograful negreștean Remus Țiplea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, lucrările sale fiind publicate în mai multe reviste de prestigiu din întreaga lume.

Un Comentariu la "Remus Țiplea, în finala celui mai puternic concurs de fotografie din lume (Foto)"

  1. Pingback: Remus Țiplea expune la Salonul European de Fotografie | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.