Tâlharul Arnold Kovacs rămâne în arest

talharie

Arnold Kovacs, tânărul de 23 de ani din Livada care a tâlhărit casiera de la CBA, rămâne în arest preventiv după ce Tribunalul Satu Mare a respins luni, 8 februarie, contestația acestuia la decizia Judecătoriei Satu Mare cu privire la măsura arestului preventiv. Decizia magistraților este definitivă, astfel că tâlharul va rămâne după gratii cel puțin până în data de 4 martie.

Vă reamintim că în data de 3 februarie, în jurul orei 11.00, în timp ce casiera de la CBA Satu Mare se afla pe Bulevardul Transilvania, în apropiere de Asirom, Arnold Kovacs s-a năpustit asupra acesteia și a smuls geanta din mâna femeii, în care era suma de 72.000 de lei, reprezentând încasările de la CBA, dar și alte documente ale firmei. Femeia dorea să depună banii la bancă. După ce s-a văzut cu geanta în mână, tâlharul a luat-o la fugă spre digul Someșului.

Auzind strigătele femeii atacate, Andrei Răzvan Panait, un tânăr de 17 ani din Negrești-Oaș, a alergat după tâlhar pe digul Someșului, până ce a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze până la sosirea polițiștilor.

Arnold Kovacs a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 4 februarie magistrații au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile. În 5 februarie Kovacs a contestat decizia Judecătoriei, însă magistrații Tribunalului Satu Mare au respins plângerea acestuia, trimițându-l înapoi în arest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.