Zeci de utilaje de deszăpezire au curățat drumurile din județul Satu Mare

Deszapezire

Potrivit Instituției Prefectului, în urma ninsorii ce a căzut peste judeţului Satu Mare, în ziua de luni, 4 și astăzi, 5 ianuarie, în intervalul orar 17.00-08.00 pe toate rețelele de drumuri naţionale s-a acționat cu un număr de 26 de utilaje de deszăpezire, fiind împrăştiată cantitatea de 275 de tone de material antiderapant. La această oră sunt angrenate un număr de 17 utilaje de deszăpezire încărcate cu material antiderapant.

De asemenea, pe toate reţelele de drumuri judeţene în perioada 4 ianuarie ora 19.30 – 5 ianuarie, ora 05.00, s-a acţionat cu un număr de 22 utilaje de deszăpezire fiind împrăştiat 1.800 tone de material antiderapant compus din nisip și sare. La această oră se acționează îndeosebi în Zona Oașului cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant.

În municipiul Satu Mare acţiunea de deszăpezire a început luni la ora 19.00 şi a continuat pâna azi dimineaţă la ora 09.00. S-a acţionat cu 15 utilaje de deszăpezire, fiind împrăştiate 131 tone de sare și 7 tone de clorură de magneziu. Acţiunea de deszăpezire pe raza municipiului Satu Mare va continua pe tot parcursul zilei.

Prefectul Eugeniu Avram a solicitat reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” Satu Mare şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean informaţii cu privire la modul de intervenţie, aceştia precizând că nu s-au constatat evenimente deosebite în această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.