Bărbat băgat în spital de un șofer beat

accident mortal

Un accident soldat cu un bărbat rănit grav a avut loc joi, 29 octombrie, în jurul orei 21.30, pe raza localității Halmeu. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că Istvan O. aflat la volanul unui Volkswagen, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune cu un Opel, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a șoferului Opel-ului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul victimei rezultatul a fost negativ, iar în cazul lui Istvan O. a indicat o concentraţie de 1,23g/l alcool pur în aerul expirat. De asemenenea, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unei mașini de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.