Designerul Ciprian Crăciun a participat la Festivalul Internațional de Modă din Pitești

Ciprian Craciun1

Ciprian Craciun2

Ciprian Craciun3

Creațiile cunoscutului designer din Satu Mare, Ciprian Crăciun, au fost apreciate de către colegii de breaslă, public și presa de specialitate la Festivalul Internațional de Modă „Muntenia Fashion Days”, eveniment organizat în perioada 27-29 august, în municipiul Pitești.

În afară de designerii din România, la eveniment au participat și creatori de modă din Ungaria, Republica Moldova, Franța, Italia, Belgia, Turcia și Maroc.

România a fost reprezentată de mai mulţi de¬signeri din: Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Constanţa, Brea¬za, Slatina, Craiova, Oradea, Si¬biu, Satu Mare şi, bineînţeles, Pi¬teşti.

„Mă bucur că am fost invitat la acest festival la care au participat cei mai importanți organizatori de evenimente de modă din țară, designeri din mai multe județe din România dar și din alte țări.

Colecția prezentată de mine, „L’automne” (toamna), conține 12 piese diferite din punct de vedere cromatic.

O surpriză plăcută au reprezentat-o la deschiderea festivalului, copiii de la Casa de Cultura „Adriana Trandafir” din Bascov și de la Școala „Ștefan cel Mare”, îmbrăcați în costume populare și în colecția studenților din Tanger (Maroc)”, a declarat Ciprian Crăciun.

Designerul sătmărean a fost singurul care a venit cu o colecție complete destinată exclusiv bărbaților, linia sa vestimentară primind aprecierile colegilor de breaslă, publicului dar și a presei de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.