Rezultate deosebite pentru sportivii Secţiei de tenis de masă a Clubului Elevilor TAPO Carei

tenis1

tenis2

tenis3

În perioada 2-3 august a avut loc concursul de tenis de masă Cupa Cetății Zalău, unde au participat cluburi din Cluj, Oradea, Cehu Silvaniei, Carei şi Zalău, la diverse categorii de vârstă. Clubul copiilor Tapo Carei a participat cu șapte sportivi şi doi instructori (Bottyán Géza şi Süveg Roland).

Rezultate obţinute sunt următoarele:

Locul I

Alexandra Comiati (6-7 ani)
Marcel Mudure (11-12 ani)

Locul II

Eliza Reitler

Locul III

Ayana Rad (8-10 ani).

Tot în această perioadă, sportivul Paul Szilagyi (locul I în clasamentul naţional) a participat la un cantonament de pregătire fizică la Odorheiul Secuiesc şi la un Concurs CUPA GÓBÉ unde au participat sportivi din toată ţara obţinând locul I la categoria 8-10 ani.

Sportivii Marcel Mudure şi Paul Szilagyi, însoțiți de antrenorul Mircea Podoba, au mai participat la un concurs internaţional de tenis de masa în Bratislava unde s-au calificat din grupe pe tabloul principal după care au părăsit competiţia.

În perioada 10-16 august, în sala de tenis de masă din Carei a avut loc un cantonament unde a participat şi echipa CSM Zalău însoţită de antrenorul Victor Puie. În această săptămână, echipa de 8-10 ani fete compusă din Eliza Reitler, Alexandra Comiati, însoţite de instructorul Bottyán Géza se află în cantonament de pregătire la Târgul Secuiesc.

Sportiva Helga Dari a început pregătirile cu „Statisztika” Budapesta unde, din acest an este componentă şi a lotului de senioare fiind inclusă în Campionatul Ungariei de seniori jucând în Extra Ligă şi NB 1 (div. A).

În perioada 26-28 august 2015, sportivii Helga Dari, Eliza Reitler, Ayana Rad şi Paul Szilagyi vor participa la Cupa „Statisztika” din Budapesta însoţiţi de Mircea Podoba şi Bottyán Géza.

Sezonul competițional al Clubului Copiilor TAPO Carei va începe pe 3 septembrie 2015 cu Finala Campionatului Național echipe și individual 8-10 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.