Continuă investițiile în sistemul de sănătate sătmărean

sedinta

sedinta1

Modernizarea și supraînălțarea Ambulatoriului I din cadrul Spitalului Județean Satu Mare și predarea acestuia către Compania Națională de Investiții a fost unul dintre proiectele de hotărâre aprobate de către consilierii județeni în cadrul ședinței de azi, 31 iulie. Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ), Adrian Ștef, valoarea proiectului este 4 milioane de euro plus TVA.

„Este vorba despre o structură ușoară care va fi pe toată suprafața Ambulatoriului. Valoarea proiectului este de 4 milioane de euro, la care se adaugă TVA”, a declarat Ștef.

Totodată, consilierii au aprobat și proiectul de hotărâre cu privire la realizarea unui lac (bazin de acumulare) pentru instalația de înzăpezit de la Luna Șes. Valoarea lucrărilor este de 2.800.000 de lei.

După terminarea ședinței CJ, consilierii PNL au susținut o conferință de presă anunțată încă de joi, 30 iulie. În timpul conferinței de presă, în sală a intrat Adrian Ștef care de la ora 15.00 a invitat jurnaliștii la o altă conferință în cadrul căreia a fost programată premierea spadasinei Simona Pop.

După ce cei șase consilieri liberali i-au explicat șefului CJ despre ce este vorba, Ștef i-a lăsat să-și expună subiectele în fața jurnaliștilor, iar la final le-a atras atenția să nu mai susțină conferințe politice în instituțiile publice și că asemenea întâlniri cu jurnaliștii trebuie organizate doar la sediul partidului.

În luările de cuvânt liberalii au readus în discuție o parte dintre punctele de pe ordinea de zi a ședinței de azi dar și câteva aspecte legate de politica națională.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.