S-a răsturnat cu maşina pe drum. Şoferul turmentat a părăsit locul accidentului

Terebesti

Un sătmărean de 38 de ani s-a răsturnat cu maşina pe drum după ce s-a izbit de un parapet din beton. Evenimentul rutier a avut loc duminică, 31 mai, în jurul orei 23.40, pe DJ 108L, în afara localităţii Terebeşti. Şoferul a părăsit locul accidentului.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că un sătmărean, în vârstă de 38 ani, aflat la volanul unei maşini Dacia, pe fondul neadaptării vitezei în sensul giratoriu a intrat în coliziune cu un parapet din beton, autoturismul răsturnându-se pe carosabil.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul evenimentului rutier fără încuviințarea poliţiştilor, acesta fiind identificat ulterior. În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentraţie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi deoarece a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.