„Dresorul de Stafii” în turneu național

Dresorul de stafii

Spectacolul „Dresorul de Stafii”, gândit și realizat de Vasile Blaga Paulin împreună cu Stelian Roșian pornește în turneu prin țară.

Acesta va fi prezentat în 7 iunie la Teatrul de Păpuşi din Baia Mare, în 9 iunie la Teatrul „Regina Maria” Oradea, 10 iunie la „Casa Armatei” din Cluj-Napoca, 12 iunie la Centrul Cultural „Tinerimea Română Bucureşti” şi 14 iunie la Teatrul „Ariel” din Târgu Mureş.

După fiecare spectacol va fi organizată şi o lansare a cărţii „Vremea trandafirului” scrisă de Vasile Blaga Paulin.

„Dresorul de Stafii” este „o adaptare liberă după scrierile lui Ion Băieșu, Theodor Mazilu și alții … o incursiune în ireal cu două personaje reale smulse parcă din timpuri imemoriale … stafii, suspans, cântece și dansuri purtând amprenta omului de rând! O poveste cu cântec, antren și voie bună spusă de doi actori cu sufletul la gură! Spectacol nerecomandat celor bolnavi de inimă, minorilor și celor lipsiți de simțul umorului!” (Vasile Blaga)

Toate spectacolele încep la ora 19.00, iar biletele vor fi disponibile în fiecare oraș după data de 1 iunie. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0213158165.

Un Comentariu la "„Dresorul de Stafii” în turneu național"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.