Semida Sărmășag purta centură de siguranță în momentul producerii tragediei (Video)

www.youtube.com/watch?v=ygm_TBGoVXY&feature=youtu.be

sarmasag

La aproape o săptămână de la accidentul în care trei dintre membrii familiei Sărmășag și-au pierdut viața, modul în care s-a petrecut tragedia ridică o serie de semne de întrebare. Potrivit celor aflați la fața locului, Semida Sărmășag, cea care conducea mașina în care se afla familia sa, purta centură de siguranță.

Unii se întreabă de ce se vorbește doar despre Semida Sărmășag care, potrivit anchetei polițiștilor, nu a acordat prioritate „unui autovehicul care circula regulamentar” și nu se spune nimic despre viteza cu circula mașina care a intrat în familia din Baia Mare? Sunt voci care susțin că celălalt conducător auto circula cu o viteză mult peste limita legală de 50 km/h. Acest aspect însă, va fi stabilit în urma expertizei tehnice a celor două mașini.

Din înregistrările video realizate de un negreștean, și preluate apoi de jurnaliștii de la www.actualmm.ro reiese că creatoarea de modă purta centură de siguranță și era deja decedată în momentul în care pompierii au ajuns la locul accidentului.

În urma tragediei de sâmbătă (25 aprilie) seara petrecut în Negrești-Oaș, Semida Sărmășag, soțul acesteia, omul de afaceri Ioan Radu și fiul mai mare al familiei, Ianis, și-au pierdut viața. Kevin a scăpat cu viață însă este internat la Spitalul Județean de Urgențe din Satu Mare.

Cei trei membrii ai familiei Sărmășag au fost înmormântați miercuri, 29 aprilie, într-un cimitir privat din Baia Mare.

Sursa foto: www.emaramures.ro

Sursa video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.