Care este starea victimelor accidentului în care a murit Paula Raț

Adrian foldi

Iubitul Paulei Raț, Adrian Foldi, cel care se afla la volanul mașinii în seara teribilului accident, este internat pe Secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean din Oradea. Potrivit directorului medical al instituției, dr. Lucia Georgeta Daina „pacientul a suferit o contuzie cerebrală minoră, dar care nu necesită intervenție chirurgicală. Cu toate acestea pacientul este ținut sub observație medicală”.

Întrebată referitor la speculațiile apărute cu privire la faptul că Adrian nu ar ști că iubita sa a murit și că cere telefonul pentru a o suna pe Paula, directorul medical spune că „nu pot nici să imfirm și nici să confirm acest lucru”.

Mama lui Adrian, a fost mutată de la ATI pe Secția de Ortopedie. „Doamna a suferit mai multe fracturi la nivelul membrelor, dar care se vor rezolva în timp. Nu au apărut complicații”, a declarat pentru Sătmăreanul dr. Daina.

În schimb, tatăl tânărului este într-o stare mai gravă. Acesta a fost operat în noaptea de vineri, 17 spre sâmbătă, 18 aprilie. Intervenția a fost necesară după ce bărbatul a suferit o ruptură de splină.

Potrivit directorului medical al Spitalului Județean Oradea, tatăl lui Adrian se mai află pe Secția de Terapie Intensivă și urmează ca în cursul zilei de azi, 21 aprilie, să mai sufere o intervenție chirurgicală la nivelul femurului.

Vă reamintim că în accidentul de vineri seara, ce a avut loc în afara localității Avram Iancu din județul Bihor, Paula Raț, fiica fostului președinte al clubului FC Olimpia Satu Mare, Catrinel Raț, a decedat. Mașina condusă de iubitul acesteia, Adrian Foldi, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR.

În mașina condusă de Adrian se aflau și părinții acestuia. Cei trei supraviețuitori ai accidentului sunt internați la Spitalul Județean Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.